MSL Perävaunut

Pellonmetallin valmistamat MSL perävaunut ovat räätälöitävissä tilaajan tarpeiden mukaiseksi sekä
mitoituksen, että varustelun osalta. Perävaunuissa on kiinnitetty erityistä huomiota valmistuksessa
käytettyjen materiaalien ja komponenttien korkeaan laatuun.


Pellonmetallin MSL perävaunuissa on akselistoratkaisuissa kiinnitetty erityistä huomiota tasaiseen kulkuun, renkaat ja muut akselistokomponentit ovat nopeusluokiteltu vastaamaan traktorien kasvaneisiin nopeuksiin. Kaikkiin MSL vaunuihin, jotka ovat varustettu alas laskevalla takalaidalla on saatavilla taittuvat päälleajorampit kaivinkoneen tai muun työkoneen kuormaamista varten.


Malleja on kaksi, MSL 8000 on kantavuudeltaan luokassa 12 tn.
Msl 8000:ssa on lehtijousitettu kaksiakselinen alusta, jonka liikkuvuutta on laajennettu välikeinun avulla. Vaunu on varustettu vakiona aisajousituksella. Vaunu soveltuu erinomaisesti ketteryytensä ansiosta kaupunkien ja taajamien maanrakennusvaunuksi.

LVR 9000 on asennusvalmis ja sisältää kipin, tukijalat, hydraulisen takalaidan, kiinnityssarjan jne..

MSL 20 on kantavuudeltaan luokassa 18 tn. Alustavaihtoehtoja on kolme, Raskaaseen maansiirtoon tarkoitettu järeä keinuteli ST, parabeli lehtijousi LS sekä täyshydraulinen aktiivialusta HT.

MSL 20 perävaunut ovat varustettu hydraulisesti jousitetulla vetoaisalla, jonka liike on vaimennettu molempiin suuntiin. Aisa voidaan lukita sulkuventtiilillä haluttuun korkeuteen.

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous

Antti Tarsia

044 0232 740
antti.tarsia@pellonmetalli.fi

Eetu Tarsia

050 325 2836
eetu.tarsia@pellonmetalli.fi

Pellonmetalli oy

Pellonmetalli Oy on Pohjois-Pirkanmaalla Kihniössä toimiva, maatalous ja urakointikoneiden suunnitteluun ja valmistukseen suuntautunut yritys. 

Kankarintie 4
39820 Kihniö
Y-tunnus: 2280702-4
pellonmetalli@pellonmetalli.fi

Verkkosivuista vastaa Pellonmetalli