LVR 9000

Metsäperävaunuun tai muulle vapaalle alustalle helposti kiinnitettävä valmis lavapaketti.


Pellonmetalli pyrkii tuotesuunnitelullaan laajentamaan olemassa olevien koneiden ja laitteiden käytettävyyttä. Metsäperävaunuun kiinnitettynä LVR 9000.tta laajentaa pelkästään puutavaran kuljettamiseen hankitun vaunun käyttöä aivan uusille urille. Käytössäsi on LVR:n hankinnan jälkeen kuormaajalla sekä mahdollisesti ohjaavalla aisalla varustettu perävaunu, jota voidaan käyttää maansiirtoon, viljanajoon, risujen, kantojen, kivien ym.. kuormaukseen ja kuljettamiseen.


LVR 9000 voidaan kiinnittää, sekä yksi-, että kaksipalkkiseen metsäperävaunuun tai muuhun vapaaseen runkoon. Peruutat vain vaunun Lvr:n alle, poistat tukijalat, ja kiristät LVR:n mukana toimitettavilla kiinnityspulteilla lavapaketin metsäperävaunun karikkaputkiin kiinni.

Lvr 9000 on valmistettu korkealuokkaisista materiaaleista, kuten Pellonmetallin tuotteet muutenkin. Pohjalevy esimerkiksi on kulutuslevyä, joka mahdollistaa suuren myötölujuutensa ansiosta kivien ja muiden raskaiden esineiden vapaan pudottelun, pohja säästyy lommoutumiselta.

LVR 9000 on asennus valmis ja sisältää kipin, tukijalat, hydraulisen takalaidan, kiinnityssarjan jne..

LVR 9000 on valinnaisesti varustettavissa, joko alas laskevalla-, tai ylösnousevalla takalaidalla. Ylösnousevan takalaidan varret ovat riittävän pitkät mahdollistamaan korkeiden risukuormien esteettömän kippaamisen.

LVR 9000 voidaan varustaa eri käyttötarkoitusten mukaan joko korkealla tai matalalla laidalla, lisävarusteena on mahdollisuus hankkia korokelaidat tai karikat.

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous

Antti Tarsia

044 0232 740
[email protected]

Eetu Tarsia

050 325 2836
[email protected]

Pellonmetalli oy

Pellonmetalli Oy on Pohjois-Pirkanmaalla Kihniössä toimiva, maatalous ja urakointikoneiden suunnitteluun ja valmistukseen suuntautunut yritys. 

Kankarintie 4
39820 Kihniö
Y-tunnus: 2280702-4
[email protected]

Verkkosivuista vastaa Pellonmetalli