Hakkurivaunu

Hakkurivaunu on tarkoitettu terminaali haketukseen, vaunulla voidaan sekä hakettaa, että kuljettaa valmis hake suoraan lämpölaitokselle, hakkurivaunu korvaa kuljetus yksikön, tästä seuraa suoraan merkittävä säästö. (Koneviesti nro 3/ 22.2.2018).


Alumiini/Teräs rakenteinen lavakontti on tiivis joka on tärkeää operoitaessa taajama-alueilla, jossa lämpökeskukset yleensä sijaitsevat. Kontti voidaan rakentaa joko kippaavana (kuten kuvassa) tai kuorman purkaminen voidaan toteuttaa pohjakuljetin matolla.

Vaunun akselisto on rakennettu kestämään suuria nopeuksia raskaalla kuormalla, täydessä kuormituksessa nopeusluokitus on 102 km tunnissa. Tällä vastataan liikennetraktorien kasvaviin nopeuksiin.


Hakkurin voimansiirto on kokonaan Pellonmetallin omaa suunnittelua ja valmistusta.

Voimansiirto mahdollistaa kuvassa näkyvän tyyppisen hakkurin asentamisen vaunun eturunkoon. Vaunu on monipuolisesti varusteltavissa, kuvassa näkyvät tukijalat vakauttavat vaunun.

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous

Antti Tarsia

044 0232 740
antti.tarsia@pellonmetalli.fi

Eetu Tarsia

050 325 2836
eetu.tarsia@pellonmetalli.fi

Pellonmetalli oy

Pellonmetalli Oy on Pohjois-Pirkanmaalla Kihniössä toimiva, maatalous ja urakointikoneiden suunnitteluun ja valmistukseen suuntautunut yritys. 

Kankarintie 4
39820 Kihniö
Y-tunnus: 2280702-4
pellonmetalli@pellonmetalli.fi

Verkkosivuista vastaa Pellonmetalli